GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φονική γροθιά σε 59χρονο με αναπηρία από έναν 19χρονο στη Βρετανία - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο 59χρονος Κιθ Μέιντεν, όταν επιχείρησε να μπει σε ένα κατάστημα εστίασης στο Ροτσντέιλ του Μάντσεστερ, όταν την εί...

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο 59χρονος Κιθ Μέιντεν, όταν επιχείρησε να μπει σε ένα κατάστημα εστίασης στο Ροτσντέιλ του Μάντσεστερ, όταν την είσοδο μπλόκαρε ο 19χρονος Τζαφάρ Άλι και ένας φίλος του.
Οι δύο νεαροί δεν έφευγαν από την είσοδο και ακολούθησε διαπληκτισμός. Ο Μέιντεν ζήτησε από τον 19χρονο να φύγει από την είσοδο αλλά ο Άλι τον έβρισε: "Γιατί να ξεκουμπιστώ; Εσύ άντε χάσου. Θα μείνω εδώ αν θέλω" επέμεινε.
Ο 59χρονος του είπε ότι είχε πρόβλημα συμπεριφοράς και τότε δέχθηκε μία γροθιά στο πρόσωπο: "Το άξιζες" του είπε ο νεαρός κι έφυγε τρέχοντας ενώ ο άνδρας έμεινε να ξεψυχά στο πεζοδρόμιο. Ο 59χρονος είχε προβλήματα κίνησης, αστάθεια αλλά και δυσκολία ομιλίας, ενώ δεν μπορούσε να κουνήσει το ένα του χέρι, καθώς είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό το 2016.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του. Πέθανε την επόμενη ημέρα της επίθεσης από βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι περιλαμβανομένης και της εγκεφαλικής αιμορραγίας αλλά και το συντριπτικό κάταγμα στο κρανίο.
Ο 19χρονος καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία. Όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο το θύμα τον έβρισε λίγο πριν από την επίθεση. Το περιστατικό συνέβη τον περυσινό Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση