GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚ που έχει το απόλυτο με 7/7 έως τώρα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, που έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία και θέλει τη νίκη για να μεί...

Ο ΠΑΟΚ που έχει το απόλυτο με 7/7 έως τώρα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, που έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία και θέλει τη νίκη για να μείνει μόνος πρώτος.

Από την άλλη, όμως, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά φέτος την εκπληκτική φόρμα της.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια. Κρέσπο και Βαρέλα οι δύο στόπερ. Μάτος δεξί μπακ, Βιεϊρίνια αριστερό. Βέρνμπλουμ, Κάνιας οι δύο κεντρικοί μέσοι. Ζαμπά στο δεξί φτερό, Μπίσεσβαρ στο αριστερό, ο Πέλκας πίσω από τον φορ και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Πρίγιοβιτς.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ο Διούδης υπερασπίζεται την εστία του τριφυλλιού. Κουλιμπαλί δεξί μπακ. Ινσούα αριστερό, Μαυρομμάτης και Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης και Δώνης στον άξονα του κέντρου. Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης στα άκρα, ο Μακέντα με τον Καμπετσή στην κορυφή της επίθεσης. Όπως όλα δείχνουν η διάταξη θα είναι 4-4-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση