GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος από την αποκάλυψη ρεπόρτερ του BBC για την προσωπική ζωή του ιδιοκτήτη της Λέστερ - ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ βρισκόταν στο σημείο όπου οι φίλαθλοι απέτιαν φόρο τιμής για τον ιδιοκτήτη της Λέστερ και τα τέσσερα άτομα που σκοτώθηκαν μαζί...

Ενώ βρισκόταν στο σημείο όπου οι φίλαθλοι απέτιαν φόρο τιμής για τον ιδιοκτήτη της Λέστερ και τα τέσσερα άτομα που σκοτώθηκαν μαζί του όταν συνετρίβη το ελικόπτερό τους, ο αθλητικογράφος του BBC Νταν Ρόαν "συνελήφθη" από κάμερα να ισχυρίζεται ότι η "βασίλισσα ομορφιάς" που σκοτώθηκε στην τραγωδία ήταν ερωμένη του ισχυρού άνδρα της Λέστερ.

Ο Ρόαν βρισκόταν έξω από το γήπεδο της Λέστερ και είχε μια ιδιωτική συνομιλία όπου κατεγράφη να κάνει αυτό το ασεβές σχόλιο για την προσωπική σχέση του Vichai Srivaddhanaprabha με την προσωπική του βοηθό Nusara Suknamai.

"Αυτό κάνεις αν είσαι δισεκατομμυριούχος ή γαλαζοαίματος. Είναι αναμενόμενο οπότε ας μη κρίνουμε" πρόσθεσε.

Ο ίδιος όταν είδε η δήλωσή του αυτή να γίνεται viral απολογήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter: "Απλώς θα ήθελα να απολογηθώ για κάποια σχόλια που έγιναν σε ιδιωτική συζήτηση με έναν συνάδελφο. Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν" σημείωσε ο Ρόαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση