GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο κάζο για τη Ρεάλ και κατήφορος χωρίς τέλος - BINTEO

Μία Ρεάλ που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε διαδοχικές φορές την κορυφή της Ευρώπης, ηττήθηκε με 1-2 στο «Μπερναμπέ...

Μία Ρεάλ που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε διαδοχικές φορές την κορυφή της Ευρώπης, ηττήθηκε με 1-2 στο «Μπερναμπέου» από τη Λεβάντε για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι μένοντας για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα, έδωσε την ευκαιρία στους προπορευόμενους να ξεφύγουν κι άλλο.

Ο Μοράλες στο 7’ έφυγε στο… ξέφωτο από τον απρόσεκτο Βαράν και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 13’ ο Ρότζερ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Γάλλος αμυντικός.

Η «Βασίλισσα», που είχε τρία δοκάρια, με Μαριάνο και Ράμος στο πρώτο μέρος, αλλά και τον Μπενζεμά στο δεύτερο, καθώς επίσης και δύο ακυρωθέντα γκολ, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 72’ με τον Μαρσέλο που έβαλε τέλος στην «ξηρασία» από γκολ που κρατούσε για 481 λεπτά.

Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον ο Τζουλέν Λοπετέγκι για τη Ρεάλ, τη στιγμή που την επόμενη εβδομάδα υπάρχει ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση