GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Θα είμαστε στη Βουλή, Ποτάμι και ξερό ψωμί - BINTEO

«Το Ποτάμι θα είναι στη Βουλή ξανά και μάλιστα πιο δυνατό», τόνισε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο επικεφαλής το...

«Το Ποτάμι θα είναι στη Βουλή ξανά και μάλιστα πιο δυνατό», τόνισε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος συναντήθηκε με μέλη και φίλους του κόμματος. Κατά τη συζήτησή τους ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε: «Ποτάμι και ξερό ψωμί».

Όσον αφορά στις εξελίξεις στο Σκοπιανό, ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε: «Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να έχουμε εξελίξεις. Το Ποτάμι πάντως έχει αποφασίσει να κάνει το πατριωτικά σωστό για τη χώρα. Όπως ξέρετε δεν στηρίζουμε τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στηρίζουμε όμως την πατρίδα μας. Το πώς αυτό θα εκφραστεί στη Βουλή κάντε υπομονή και θα το δείτε».

Επιπλέον, για τα σενάρια πρόωρων εκλογών σχολίασε: «Δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόωρες εκλογές. Το τελευταίο σφιχταγκάλιασμα Τσίπρα-Καμμένου δείχνει ότι είναι αποφασισμένοι να πάνε μαζί τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο που είναι οι Ευρωεκλογές. Ξεκάθαρα το Ποτάμι δεν στηρίζει την συνέχιση αυτής της διακυβέρνησης. Είναι άλλο πράγμα, να στηρίζεις μια επιμέρους άποψη, να αλλάξει κάτι στη ζωή των Ελλήνων και άλλο να πεις ότι στηρίζω και μετέχω σε μια κυβέρνηση. Αυτό δεν θα γίνει, αποφασίσαμε τον αυτόνομο ρόλο».

Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση