GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Εμένα αυ...

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εμένα αυτό που είδα δεν μου άρεσε. Δεν μου άρεσαν πάρα πολλά πράγματα. Δεν μου αρέσουν αυτά τα θεατράλε, βαράω, χτυπάω και εκβιάζω το χειροκρότημα. Μπορεί να φορτίστηκε δεν το αμφισβητώ, αλλά είναι τηλεοπτικό ον ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, ξέρει πολύ καλά την κάμερα και πώς λειτουργεί. Αυτά που είπε είναι πολύ σημαντικά, αλλά δεν μου άρεσε αυτό που σηκώθηκε, βάρεσε και το κουμπί και χειροκροτούν όλοι. Λίγο το πούλησε...», είπε ο γνωστός παρουσιαστής στο Πρωινό.

«Θα σου πω γιατί είμαι προκατειλημμένος. Αυτό το δασκαλίστικο ύφος δεν μου αρέσει. Μπαίνω στη δύσκολη θέση να υπερασπιστώ τους γονείς, όχι αυτούς που δεν λένε αυτά που πρέπει στα παιδιά, όπως λέει πολύ σωστά, αλλά τους γονείς που δεν πήγαν σε σχολείο -δεν υπάρχει σχολή γονιών- και το βρήκαν μπροστά τους με το υπόβαθρο, την όποια εκπαίδευση τους, μπορεί να αντιμετώπισαν λάθος τα πράγματα. Δεν μου αρέσει το "κουνάω το δάχτυλο στους γονείς". Και οι γονείς δεν τα ξέρανε, μπορεί να ήταν σε ένα χωριό. Σιγά σιγά η κοινωνία προοδεύει και τα πράγματα αλλάζουν. Δεν μου αρέσει το περιβάλλον το οποίο επέλεξε να πει αυτά τα πράγματα, δηλαδή το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο". Και θέλω να καταλήξω στο εξής, γιατί τα λέω όλα αυτά... Με αυτή η έντονη προσωπικότητά του, την οποία επικαλέστηκε, να ξέρετε πως όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν δύο όψεις. Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη, μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, έχει κάνει να το υποστούν άλλοι» και στη συνέχεια τόνισε: «Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Όταν ήταν κραταιός στο MEGA, που σωστά και δίκαια ήταν κραταιός, γιατί έφερε λεφτά στο MEGA γιατί όλες του οι σειρές πηγαίνανε πολύ καλά και συνεχίζουν, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα του MEGA ή που είπαμε ή που δεν είπαμε και επέπληττε, ας πω. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι εδώ ο άνθρωπος και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», πρόσθεσε.

«Δεν μπορείς λοιπόν, αυτό που λες να μην κάνουν οι bullyδες, να το κάνεις εσύ!» τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε: «Μπορώ να σου πω συγκεκριμένα ότι έχω κάνει OugaChallenge με τον Γιώργο Γεωργίου. Μπορεί να έχουν ένα δικό τους θέμα από παλιά, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου σε εμένα να πει οτιδήποτε. Και αν εκτροχιαζόταν δεν θα το έβγαζα στον αέρα, Αλλά δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος. Και έπεσαν 5 μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε εμένα!».

Όταν η Φαίη Σκορδά του απάντησε ότι αυτό που λέει δεν έχει σχέση με αυτό που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ή θεωρούν ότι έχουν μια δύναμη στο σχολείο, επειδή είναι πιο όμορφοι, πιο ρωμαλέοι, καλύτεροι στα αθλήματα, και κάνουν bullying στα παιδιά που είναι πιο αδύναμα. Όταν κάποιου η θέση εξαρτάται από ένα σου τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς αυτή τη δύναμη; Έτσι το συγκρίνω. Κινδύνεψα και εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχθηκα λογοκρισία από τον διευθυντή και δέχθηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν μπορεί να μου κάνει κήρυγμα λοιπόν! Αφού χρησιμοποίησε τη δύναμή του εις βάρος άλλων ανθρώπων, εγώ στο ίδιο τσουβάλι τα βάζω αυτά. Το λογύδριο δεν μου αρέσει, πόσο μάλλον το θεατράλε λογύδριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση