GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

''Έσπασε'' ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Μάνο Ελευθερίου - BINTEO

Αφιερωμένη στον αξέχαστο ποιητή και συγγραφέα Μάνο Ελευθερίου ήταν η αποψινή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ''στην υγειά ...

Αφιερωμένη στον αξέχαστο ποιητή και συγγραφέα Μάνο Ελευθερίου ήταν η αποψινή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ''στην υγειά μας ρε παιδιά".

Το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο και γεμάτο συναίσθημα καθώς ο πόνος για την απώλεια του μεγάλου στιχουργού είναι ακόμα νωπός στις ψυχές όσων των αγάπησαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Ανάμεσα στους στενούς φίλους και συνεργάτες του Μάνου Ελευθερίου ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει . Ο Γιώργος Νταλάρας, από την αρχή της εκπομπής ήταν φανερά συγκινημένος.

Όταν έφτασε η ώρα να τραγουδήσει ο Γιώργος Νταλάρας το τραγούδι «του κάτω κόσμου τα πουλιά» σε μουσική του Σταύρου Κουγιουμτζή και στίχους του Μάνου Ελευθερίου, ήταν και η στιγμή που τα συναισθήματα ξεχείλισαν. Τα δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια του ασταμάτητα, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει το ρεφρέν, πέταξε το μικρόφωνο, ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε κλαίγοντας στο πιάνο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση