GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος για τη Μέγκαν - Τη φυγάδευσαν από την αγορά των Φίτζι για λόγους ασφαλείας - ΦΩΤΟ - BINTEO

Άρον άρον έβγαλαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας μέσα από την υπαίθρια αγορά των Φίτζι την εγκυμονούσα Δούκισσα του Σάσεξ, υπό τον φόβο γι...

Άρον άρον έβγαλαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας μέσα από την υπαίθρια αγορά των Φίτζι την εγκυμονούσα Δούκισσα του Σάσεξ, υπό τον φόβο για την ασφάλειά της.

Ενώ η Μέγκαν Μαρκλ είχε επισκεφθεί την αγορά, η επικεφαλής της ασφάλειάς της εκτίμησε ότι υπάρχει ρίσκο και μέσα σε έξι λεπτά τη φυγάδευσαν μέσα από του συγκεντρωμένους πολίτες.

Η Μέγκαν είχε αναλάβει υποχρέωση των Ηνωμένων Εθνών των οποίων είναι πρέσβειρα, και αναμενόταν να συναντηθεί με γυναίκες στην αγορά της Σούβας. Κι ενώ η προγραμματισμένη επίσκεψή της θα διαρκούσε 20 λεπτά, η Δούκισσα του Σάσεξ αποχώρησε μόλις στα έξι προκαλώντας δυσαρέσκεια. Προφανώς ήταν αρκετοί οι συγκεντρωμένοι και υπήρξε ζήτημα διαχείρισης του πλήθους και κενού ασφαλείας.

Η ίδια η Μέγκαν φαίνεται πως ανέφερε τις ανησυχίες της στην επικεφαλής της ασφάλειας και εκείνη δευτερόλεπτα μετά έδωσε εντολή αποχώρησης.

Τα βίντεο και οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση