GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή στην υπόθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος - Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του αστυνομικού ο οποίος βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος μέσα σε...

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του αστυνομικού ο οποίος βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος μέσα σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί.

Ο αστυνομικός , ο οποίος υπηρετεί στην ασφάλεια Αττικής, στο τμήμα αθλητικής βίας, δεν ήταν εν ώρα υπηρεσίας, και παραμένει μυστήριο το πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενδείξεις που οδηγούν στην εκδοχή της ληστείας. Δηλαδή, ο αστυνομικός να μπήκε να ληστέψει τους αλλοδαπούς, τους οποίους πιθανότατα γνώριζε και δεν αποκλείεται να είχε μαζί τους κάποια συναλλαγή. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Πακιστανοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον αστυνομικό, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον έδεσαν σε καρέκλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναζητούνται ακόμη τρία άτομα που φέρονται ως συνεργοί του αστυνομικού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι και εκείνοι αστυνομικοί.

Σημειώνεται ότι η περίεργη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι άκουσε φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις έφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους αλλοδαπούς διαπίστωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος και χτυπημένος σε κακή κατάσταση ένας συνάδελφός τους.

Ο αστυνομικός, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και νοσηλεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση