GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επισπεύδει τις διαδικασίες ο Ζάεφ για τις συνταγματικές αλλαγές που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών

Τις απαραίτητες συνταγματικές αλλαγές που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών αποπειράθηκε να περάσει η κυβέρνηση Ζάεφ από τη Βουλή τ...

Τις απαραίτητες συνταγματικές αλλαγές που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών αποπειράθηκε να περάσει η κυβέρνηση Ζάεφ από τη Βουλή της ΠΓΔΜ τη Δευτέρα, πριν λάβει τις τελικές της αποφάσεις για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''τα ΝΕΑ'', το απόγευμα της Δευτέρας , το υπουργικό συμβούλιο υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ συζήτησε και ενέκρινε το προσχέδιο των συνταγματικών αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιηθούν και αφορούν την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας από ''Δημοκρατία της Μακεδονίας" σε ''Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας" σε όλο το κείμενο του Συντάγματος της χώρας των Σκοπίων καθώς και τρεις αλλαγές που αφορούν προοίμιο και τα άρθρα 3 και 49 που σχετίζονται με το θέμα του αλυτρωτισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. δεν αποκλείεται να καταβληθεί προσπάθεια ώστε μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να εισαχθούν οι συνταγματικές αλλαγές στην Ολομέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση