GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον αστυνομικό που συνελήφθη στη Νίκαια

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ γνωστοποιεί ότι ο 34χρονος αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια συνελή...

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ γνωστοποιεί ότι ο 34χρονος αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια συνελήφθη κατηγορούμενος για ληστεία κατά συναυτουργία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη αστυνομικός, (αστυφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για υπόθεση ληστείας, που κατηγορείται ότιδιέπραξε μαζί με τρία ακόμα άγνωστα άτομα.

Οι αλλοδαποί - ένοικοι του διαμερίσματος κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους εισελθόντες στο διαμέρισμα, τον οποίο δέσμευσαν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αλλοδαποί αναγνώρισαν στο πρόσωπο του αστυνομικού το άτομο που ακινητοποίησαν και βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

Σε βάρος των 7 αλλοδαπών ενοίκων του διαμερίσματος σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί όπλων κλπ.

Σε έρευνα σε δύο διαμερίσματα, στην ίδια πολυκατοικία στη Νίκαια Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 10 τμήματα δεματικών (tie wrap), κουκούλα τύπου full face, 4 γάντια, 317 συσκευασίες καπνού, χωρίς ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα πειστήρια που κατασχέθηκαν αποστέλλονται για περαιτέρω διερεύνηση.

Ο αστυνομικός, που νοσηλεύεται φρουρούμενος σε Νοσοκομείο, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση