GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίεργος "φασίστας" αυτός ο Ιταλός... Ευρ.Ενωση: "Θα σας κάνουμε Ελλάδα"!

" Η Κυριαρχία είναι του Λαού κι όχι των αγορών " Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η καταστροφή της πατρίδας μας δεν ήταν ένα...

"Η Κυριαρχία είναι του Λαού κι όχι των αγορών"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η καταστροφή της πατρίδας μας δεν ήταν ένα...
"πείραμα", ήταν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
Μπροστά σε τελεσίγραφο βρίσκεται ο ιταλικός λαός κι η ιταλική κυβέρνηση της αλλαγής: "Η Αθήνα έκλαψε, η Ρώμη ούτε καν χαμογελάει... είναι τελεσίγραφο"... διατείνονται όλα τα πλανητικά κοράκια.
Αν η ιταλική κυβέρνηση δεν "συνετιστεί" και συνεχίσει τις "αυταπάτες, αν δεν ακολουθήσει τη συνετή στάση του Αλέξη Τσίπρα κι αν ως αύριο Δευτέρα δεν εγγυηθεί ΓΡΑΠΤΩΣ ότι θα αλλάξει τον προϋπολογισμό μειώνοντας το έλλειμμα, αντί για αύξηση των δαπανών για ανάπτυξη, θα ξεκινήσει η επίθεση όλων του Διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως ακριβώς συνέβη με την Ελλάδα. Είναι ένα οριστικό τελεσίγραφο (Το περιγράφει παραστατικά από χθες η Γεωργία Γκαρδαλίνου και μάλιστα με "προφητικό" τίτλο: Πάρτε θέσεις: Η μάχη άρχισε!).
Στο μεταξύ ο Matteo Salvini, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κι υπουργός των Εσωτερικών, πήγε στη Μόσχα κι αυτό ξεσήκωσε τις αντιδράσεις της ιταλικής αριστεράς και δεξιάς, που αναπαράγουν τις πάγιες θέσεις του "φιλάνθρωπου" Σόρος εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης. Δηλαδή, πίσω από την "άτακτη" κι "απείθαρχη" ιταλική κυβέρνηση κρύβεται ο κακός Πούτιν ("La Repubblica", Ιούνης 2018, Soros: "Στενές σχέσεις Salvini-Putin... Ανησυχώ για το πλησίασμα της νέας ιταλικής κυβέρνησης με τη Ρωσία. Αν η Μόσχα χρηματοδοτεί τον Σαλβίνι, οι Ιταλοί θα πρέπει να το γνωρίζουν")
Στη Μόσχα ο "ακροδεξιός" Σαλβίνι συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Επιμελητηρίου Ρωσικών επιχειρήσεων, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να σταματήσει το εμπάργκο κι οι κυρώσεις της Ε.Ε. εναντίον της Ρωσίας. Ενδιαφέρον έχει το μήνυμα που έστειλε στο διευθυντήριο της Ε.Ε. αναφορικά με το δημόσιο προϋπολογισμό της Ιταλίας και τις σχέσεις με τη Ρωσία, όπου έκανε αντιπαραβολή με την κατοχή της Κύπρου μας και τη στήριξη της "ναζιστικής Ουκρανίας": «Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες...Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω, παρακαλάμε, προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. Πρόκειται για κάτι το αδιανόητο».

Είναι τουλάχιστον περίεργος αυτός ο "νεοφασίστας" -όπως τον καταγγέλλει και χαρακτηρίζει η αριστερή πανεπιστημιακή καθηγήτρια Fornero, πρώην υπουργός εργασίας που η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και ο νόμος για το "ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό" φέρει τ' όνομά της (πρόκειται για ταυτόσημο με το τον λεγόμενο νόμο Κατρούγκαλου, που ψηφίστηκε αργότερα στην Ελλάδα)-, που μιλάει για ναζιστική Ουκρανία, εναντίον της κατοχής της Κύπρου, Κοινωνικό Εισόδημα στους άνεργους κι απολυμένους, κατάργηση του αντεργατικού νόμου της Fornero (υπόθεση ζωής η κατάργηση του νόμου αυτού για την ιταλική κυβέρνηση).





Για την επίσκεψη στη Μόσχα έχουμε και τη χυδαία επίθεση του Γκι Φερχόφστατ, Προέδρου της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, γνωστού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το κοινό Μανιφέστο με τον "Πράσινο αριστερό" Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ. Το Μανιφέστο με τίτλο  "Ξύπνα, Ευρώπη" (For Europe) του 2012, που συχνά χωρίς να το ονοματίζει το επικαλείται ως θέσεις κι ο δικός μας πρωθυπουργός, προτείνοντας για την αντιμετώπιση της Ευρωπαϊκής κρίσης χρέους την "οικονομική, φορολογική και πολιτική" Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ως τη μόνη βιώσιμη λύση για το μέλλον.





Στην ομιλία του στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της Μόσχας, ο "ακροδεξιός" Matteo Salvini, μεταξύ άλλων επισήμανε: “Εδώ νοιώθω σαν στο σπίτι μου, σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όχι”.
Ο Γκι Φερχόφστατ έγινε έξαλλος, λες και έθιξαν προσωπικά τον ίδιο, λες και του πέφτει λόγος για την πολιτική της ιταλικής κυβέρνησης και έκανε μια "βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση" για να συσπειρωθεί το "αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό" Ευρωπαϊκό Μέτωπο, εναντίον του "Μαύρου Μετώπου":
«Αν ο Salvini νοιώθει σαν στι σπίτι του στη Μόσχα, στο κρεβάτι με τον Πούτιν, γιατί δεν μένει εκεί; Προδίδει τα συλλογικά ευρωπαϊκά συμφέροντα».
Δεν είναι η πρώτη φορά ο γνωστός σοβαρός "Ευρωπαίος πολιτικός" (πλασιέ του 4ου Ράιχ) επιτίθεται προσωπικά στο Salvini. Τον περασμένο Ιούνη είχε ξανακτυπήσει στην ίδια γραμμή με τον Σόρος: Verhofstadt: “Salvini το κορίτσι pon pon (δηλαδή πουτανάκι) του Putin”
Σ΄αυτή την πανευρωπαϊκή επίθεση της ευρωπαϊκής "αριστεράς" και δεξιάς εναντίον του ιταλικού λαού και του δικαιώματός του να επιλέγει ποιοι θα τον κυβερνούν, συμμετέχει ολόπλευρα το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα, Στην πρώτη γραμμήη κυβερνητική και εξωκοινοβουλευτική "αριστερά".
Μιας κι είχαμε προσφάτως επισημάνει (Ιταλική τρικυμία... συσπειρώνει τον ελληνικό ευρωπαϊσμό), όπου μεταξύ πολλών η "αριστερή" δημοσιογραφία ξεσπάθωσε (Ακριβοπούλου: Έτσι... ο Σαλβίνι όχι μόνον δίνει δείγματα γραφής, αλλά κάνει και πράξεις, Κώστας Αρβανίτης... Δημήτρης Δεληολάνης... κατακεραυνώνει Σαλβίνι - Ιταλική Ακροδεξιά, ξενοφοβία), σε μια μεγαλειώδη "αντιφασιστική κι αντιρατσιστική" ρητορική, για τον "αντιρατσιστή" δήμαρχο στο Ρυάκι (Riace), το αφιερώνουμε με την ελπίδα να ζητήσουν μια συγνώμη από την ελληνική κοινή γνώμη, από τον ελληνικό λαό που τους ακριβοπληρώνει για αμερόληπτη ενημέρωση:





Ο κύριος Gaetano Berton, μια "τεράστια φυσιογνωμία" ακτιβιστή για τα "ανοιχτά σύνορα", το Συριακό Κουρδιστάν, τους "μετανάστες", ακτιβιστή για την υπεράσπιση του Δημάρχου της Καλαβρίας που είναι "πρότυπο φιλοξενίας" μεταναστών, δηλώνει πως "Το spread είναι όπλο του αντιφασισμού" εναντίον αυτής της ακροδεξιάς ιταλικής κυβέρνησης".
Λέτε αυτός ο κύριος να είναι η δημοσιογραφική πηγή της ΕΡΤ και της κυρίας Ακριβοπούλου που είναι τόσο κατηγορηματική; (Ακριβοπούλου: είδα στην ΕΡΤ... ήταν ανατριχιαστικό, πρέπει να είσαι φασίστας ν' αποδεχθείς αυτό που έγινε στη μικρή πόλη της Καλαβρίας...).
Ο δήμαρχος Mimmo Lucano, τέθηκε πριν χρόνια σε δικαστική έρευνα (επί αριστερής κυβέρνησης) και συνελλήφθη πρόσφατα. Ας ακούσουμε μια καταγραφή συνομιλίας του -από τη δικογραφία-, που έγινε με εντολή δικαστών κι όχι υποκλοπή, όσο διαρκούσε η έρευνα, κι ας βγάλουμε συμπεράσματα για τη "φιλοξενία" μεταναστών, ή υποβοήθηση λαθρομετανάστευσης:
"Θα τους παντρέψουμε (omissis), είναι 70 ετών κι είναι ηλίθιος, σχεδόν ζώο. Αυτή έχει απελαθεί 3 φορές και κρύβεται ανάμεσα στους άλλους για να μην αναγνωριστεί κι απελαθεί, περιμένοντας να κάνουμε τα χαρτιά της. Είναι πόρνη επαγγελματίας, δεν θα είχε πρόβλημα να πάει μαζί του στο κρεβάτι αν πρέπει έτσι να τον πείσουμε".
Κυρία Ακριβοπούλου, κύριε Αρβανίτη, υπάλληλοι του κράτους και αμοιβόμενοι από χρήματα του ελληνικού λαού... πρόκειται για Νιγηριανή, ετών 30, για να λάβει άδεια παραμονής.
Αυτός είναι ο Δήμαρχος ήρωας; Αυτό είναι το παράδειγμα ενσωμάτωσης μεταναστών, φιλοξενίας κι άλλα τοιαύτα "αντιφασιστικά-αντιρατσιστικά";
Κυρία Ακριβοπούλου, κύριε Αρβανίτη, να σας πούμε εμείς ποιοι είναι οι ήρωες και πως σκέφτονται.
Ο Janos Dex, καλός φίλος, λιμενικός στο επάγγελμα, ανθρωπιστής, δημοκράτης, αριστερός (στην Ιταλία δεν υπάρχει ζήτημα πολιτικών πεποιθήσεων στα σώματα ασφαλείας) και στη θάλασσα έχει σώσει και σώζει ζωές μεταναστών, να πως σκέφτεται για την ιταλική κυβέρνηση της οποίας δεν είναι ψηφοφόρος:
"Όταν χρησιμοποιούν ως φόβητρο της Ελλάδα, για να επιδιώξουν 'ένα βήμα πίσω', θυμηθείτε πως στην Ελλάδα πήγε η φτώχεια ακριβώς γιατί στην Ελλάδα ο Τσίπρας, προδίδοντας τη λαϊκή εντολή, έκανε το βήμα πίσω.
Κανένα βήμα πίσω, γιατί πίσω υπάρχει το βάραθρο".
 
Στην ίδια "αντιφασιστική-αντιραστική" επίθεση εναντίον του ιταλικού λαού πρωτοστατεί -με μένος και μίσος που ξεπερνάει την κυβερνητική "αριστερά" και δεξιά, όλα τα ΜΜΕ-, η Λαε του κυρίου Λαφαζάνη και πραγματικά οφείλουμε ν' αναρωτηθούμε το γιατί αυτό το μίσος για τις επιλογές του ιταλικού λαού.
Εκτιμούμε πραγματικά "έξω από τα ρούχα", με τη λαϊκή ρήση, η Γεωργία Γκαρδαλίνου επισημαίνει και σημειώνει την χθεσινή επίθεση και κλοπή άρθρων των αστικών ΜΜΕ από την iskra (ενημερωτική φωνή της ΛαΕ):
Γεωργια Γκαρδαλινου Η τρομάρα της Αριστερής Ματιάς στην ενημέρωση (κατά κόσμον Ισκρα) δεν φτάνει που ξεσκίζεται στη λογοκλοπή άρθρων από δεξιές συστημικές τραπεζικές πηγές, βάζει και κάτι τίτλους του κεφαλιού της, όλο μίσος και χλεύη...
Αυτή τη φορά το θρασύδειλο μίσος της συγκεντρώνει ο καθηγητής Παόλο Σαβόνα, τον οποίο θεωρεί "Ανιστόρητο και αδαή" όπως επίσης και "εκτός τόπου και χρόνου".
Εκτός τόπου και χρόνου ήταν και συνεχίζει να είναι το δικό σας αφήγημα, η ξεφτίλα σας όμως δεν έχει όρια μεγέθους, ούτε στο χωρόχρονο...
iskra: Ανιστόρητος και αδαής ο Savona: Διαχειρίσιμο το ιταλικό χρέος. Ένα κείμενο στην "αριστερή" iskra, το οποίο για να κτυπήσει τον ιταλικό λαό και την προσπάθεια του, κλέβουν ως κοινοί απατεώνες από το γνωστό για το ρόλο του "bankingnews": Savona: Διαχειρίσιμο το ιταλικό χρέος – Στόχος η επίτευξη ισχυρής ανάπτυξης
 
Γιατί τρομοκρατεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα η προσπάθεια του ιταλικού λαού;
Γιατί, έστω υποκριτικά, δεν αναμένουν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας;
''Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου''... ή όλοι τρέμουν πως μια επιτυχία αυτής της ιταλικής κυβέρνησης που την αποτελούν πρόσωπα που δεν έχουν κυβερνήσει επί 30 χρόνια, θα επιφέρει ρήγμα στο δικό τους "ιδεολογικό" ευαγγέλιο αυθεντίας;
Στην Ιταλία η αριστερά έχασε κυριολεκτικά κάθε μέτρο...
Λένε ΟΧΙ στον κοινωνικό μισθό των 780 ευρώ μηνιαίως (4,5 εκατομμύρια άνεργοι, 3,5 εκατομμύρια απολυμένοι, οικογένειες με άτομα ειδικών ικανοτήτων για την ακροδεξιά κυβέρνηση -όχι ειδικές ανάγκες που λέμε οι Ευρωπαίοι-, οικογένειες με παιδιά, συνταξιούχοι κάτω των 780 ευρώ κ.λπ.). γιατί όπως εξηγεί ο Martina, Γενικός Γραμματέας του "Δημοκρατικού Κόμματος" (πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας), που αντικατέστησε τον Renzi, "Στη Νότιο Ιταλία είναι απατεώνες και θα δουλεύουν και στη μαύρη εργασία".
Πολύ περίεργοι δεν είναι αυτοί οι νέοι Ιταλοί φασίστες της κυβέρνησης του καθηγητή Κόντε, ή μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός κι απλώς στραβά αρμενίζουμε;



In bocca al lupo ιταλικέ λαέ... Αύριο θα γνωρίζουμε αν η κυβέρνηση που επέλεξε ο λαός θα κάνει την "κωλοτούμπα" που όλοι επιζητούν.
Σήμερα ελπίδα για να σηματοδοτηθεί μια πορεία απελευθέρωσης των λαών από το στραγγαλισμό του υπερεθνικού κεφαλαίου. Το τρένο της ιστορίας περνάει κι είναι η ώρα της επιβίβασης. Η ιστορία δεν δίνει πολλές ευκαιρίες κι αν δεν τις "αρπάξεις" πας στο σκουπιδοτενεκέ της...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση