GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γυρεύουν Μπακογιάννης και Πετρετζίκης παρέα στο Ισραήλ - ΦΩΤΟ

Με τον Άκη Πετρετζίκη, συναντήθηκε στο Ισραήλ ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Πολλοί θα αναρωτηθούν για τον ...

Με τον Άκη Πετρετζίκη, συναντήθηκε στο Ισραήλ ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Πολλοί θα αναρωτηθούν για τον λόγο της συνάντησης όμως φαίνεται πως το... φαγητό μπορεί να φέρει κοντά έναν πολιτικό και έναν σεφ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε το «παρών» στη γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσε στο Τελ Αβίβ η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία και το ελληνικό γραφείο τουρισμού στο Ισραήλ. Ο γνωστός σεφ ήταν καλεσμένος της Περιφέρειας και μαζί με τον κ. Μπακογιάννη ξεναγήθηκαν στους χώρους της εκδήλωσης.

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες, γράφοντας:

"Ήρθαμε στο Τελ Αβίβ και τα κάναμε άνω κάτω. Ενθουσιασμένοι όλοι από τις γεύσεις Στερεάς Ελλάδας που δημιούργησε ο Άκης Πετρετζίκης, στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργανώσαμε με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού του Ισραήλ. Μαζί μας και οι επιχειρηματίες του τουρισμού και της αγροδιατροφής για στοχευμένες συναντήσεις με τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία και τους μεγαλύτερους εισαγωγείς. Την ανάπτυξη την δημιουργούμε, δεν την περιμένουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση