GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στην Κύπρο - Κουκουλοφόρος εισέβαλε σε σχολείο με χασαπομάχαιρο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Μενεού στην Κύπρο όταν στην αυλή του σχολείου εντοπίστηκε κουκουλο...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Μενεού στην Κύπρο όταν στην αυλή του σχολείου εντοπίστηκε κουκουλοφόρος άνδρας που κρατούσε στα χέρια του ένα χασαπομάχαιρο. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κουκουλοφόρος άνδρας με την απειλή χασαπομάχαιρου επιχείρησε νωρίτερα να ληστέψει περίπτερο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Μενεού. Ο δράστης καταδιώχθηκε όμως από πελάτες του περιπτέρου και από τον ιδιοκτήτη - ο οποίος στο μεταξύ ειδοποίησε και την Αστυνομία - με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει και πάνω στον πανικό του να μπει στο Δημοτικό Σχολείο Μενεού, αναζητώντας καταφύγιο.

Ο δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα από μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σχολείο. Πρόκειται για 29χρονο Ελληνοκύπριο άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για ανάκριση.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Από το περιστατικό δεν διέτρεξαν κίνδυνο οι μαθητές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις τάξεις τους για μάθημα, ωστόσο με νωπές τις μνήμες από την πρόσφατη απαγωγή δύο μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στην Λάρνακα, υπόθεση που ανέδειξε τα κενά ασφαλείας στις σχολικές μονάδες, το νέο συμβάν δικαιολογημένα προκάλεσε αναστάτωση σε Αστυνομία, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Αστυνομία διευκρινίζει πάντως πως στόχος του 29χρονου δεν ήταν το σχολείο, αλλά εισήλθε σε αυτό καταδιωκόμενος, μετά από απόπειρα ληστείας περιπτέρου και συνελήφθη άμεσα.

Πηγή: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση