GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέοι "λεονταρισμοί" από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας

«Στην περιοχή μας δεν θα επιτρέψουμε ποτέ κανένα τετελεσμένο και κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσ...

«Στην περιοχή μας δεν θα επιτρέψουμε ποτέ κανένα τετελεσμένο και κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ σε μήνυμά του για την 95η επέτειο της ίδρυσης του τουρκικού κράτους.
Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι «ο τουρκικός λαός με το σύνθημα «ή ελευθερία ή θάνατος» ξεκίνησε τον εθνικό αγώνα το 1919 επιτυγχάνοντας μια μεγάλη νίκη η οποία στέφθηκε με τη δημοκρατία το 1923».
Όπως είπε «η νεοϊδρυθείσα Δημοκρατία μας η οποία αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες λόγω της σημαντικής γεωγραφικής γεωπολιτικής της θέσης, με την αρχή «η κυριαρχία ανήκει χωρίς όρους στον λαό» αγωνίστηκε χωρίς να λυγίσει απέναντι σε αυτές τις δυσκολίες και δεν έχασε ποτέ τον στόχο της να περάσει το επίπεδο των σύγχρονων πολιτισμών».
Πηγή: philenews/KYΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση