GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Ανοιχτό να γίνουν εκλογές τον Μάιο

"Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για όσα λέει ο κ. Καμμένος" δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ο πρόεδρος της Βουλής, ...

"Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για όσα λέει ο κ. Καμμένος" δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

"O Πρωθυπουργός είπε το Σάββατο ότι πλέον όλες οι πολιτικές δυνάμεις βρίσκονται μπροστά στο σύνολο της κατάστασης και των δεδομένων και ότι θα πάμε σε έναν χρόνο από τώρα σε εκλογές" ανέφερε.

"Αντιλαμβάνεστε ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για προγραμματικές εμβανθύνσεις και προγραμματικές αποσαφηνίσεις ανάμεσα στα κόμματα" συμπλήρωσε.

"Είναι ανοιχτό να γίνουν εκλογές τον Μάιο, είτε έτσι είτε αλλιώς εξάλλου τότε θα γίνουν τριπλές εκλογές. Εφόσον, όμως, η επιλογή είναι η συνταγματική, δεν έχω κανέναν λόγο προτιμησιακό» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής.

"Ο Πρωθυπουργός ήταν και είναι πολύ σαφής ότι η συνεργασία με του ΑΝΕΛ συνεχίζεται. Όλα αυτά θα κριθούν στην πορεία. Όταν φτάσουμε στην ψηφοφορία στην Ελληνική Βουλή για τη συμφωνία των Πρεσπών τότε θα ξανασυζητήσουμε" σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση