GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρά Παππά κατά Στουρνάρα: Συμπεριφέρεται ακόμα ως πρώην υπουργός Οικονομικών

Επίθεση κατά του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Επικοινωνίας Νίκος Παππάς με συ...

Επίθεση κατά του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Επικοινωνίας Νίκος Παππάς με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Στο Κόκκινο''.

"Για άλλη μια φορά ο κεντρικός τραπεζίτης συμπεριφέρεται ως πρώην υπουργός Οικονομικών μιας πολιτικής που άσκησε ο ίδιος και είχε τα αποτελέσματα που είχε και καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό", δήλωσε ο κ. Παππάς αναφερόμενος στο θέμα των τραπεζών και τη στάση του Γιάννη Στουρνάρα.

"Υπάρχει μια λεπτή γαλάζια γραμμή που συνδέει τις τοποθετήσεις του, για τον κόφτη, το χρέος, ότι δεν θα ολοκληρωθούν τα μνημόνια κ.λπ. Η λεπτή γαλάζια γραμμή χαρακτηρίζει τη συντηρητική παράταξη η οποία πόνταρε τα πάντα σε μια καταστροφή που δεν ήρθε και τώρα πρέπει να επανεφεύρει τον εαυτό της", εκτίμησε ο κ. Παππάς τονίζοντας ότι "ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να είχε παρέμβει όταν είχαμε τα προβλήματα με τις τραπεζικές μετοχές. Τα άλλα να τα αφήσει στην Πολιτεία που είναι αρμόδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση