GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουρίνιο: Η αστυνομία φταίει που αργήσαμε να φτάσουμε στο γήπεδο

Στην αστυνομία έριξε την ευθύνη ο Ζοσέ Μουρίνιο, όταν τον ρώτησαν γιατί άργησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάσει στο «Ολντ Τράφορ...

Στην αστυνομία έριξε την ευθύνη ο Ζοσέ Μουρίνιο, όταν τον ρώτησαν γιατί άργησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάσει στο «Ολντ Τράφορντ» για το παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια.

«Φύγαμε από το ξενοδοχείο στις 6 το απόγευμα και νομίζαμε πως σε 30 λεπτά θα ήμασταν στο γήπεδο, συνήθως έτσι γίνεται. Αλλά αυτή την φορά η αστυνομία αρνήθηκε να συνοδεύσει την αποστολή μας, και έτσι ήρθαμε μόνοι μας. Κάναμε 75 λεπτά για να φτάσουμε στο γήπεδο από το ξενοδοχείο.

Ευτυχώς ο διαιτητής και η UEFA δέχτηκαν να ξεκινήσει το ματς με καθυστέρηση 5 λεπτών. Δεν έχει να κάνει με την οργάνωση της Μάντσεστερ, απλά πληροφορηθήκαμε ότι η αστυνομία αρνήθηκε να μας συνοδεύσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση