GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "γαλλικά" του Κραουνάκη στην Κονιόρδου: Είσαι μουλάρα - ΒΙΝΤΕΟ

Κραυγή αγωνίας για το Θεατρικό Μουσείο από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο. Ο πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης και Έρευνας του Ελληνικού Θεάτ...

Κραυγή αγωνίας για το Θεατρικό Μουσείο από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο. Ο πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης και Έρευνας του Ελληνικού Θεάτρου – Θεατρικού Μουσείου, με αφορμή την πρόσφατη περιπέτειά του στα δικαστήρια της Ευελπίδων και τα μεγάλα χρέη του οργανισμού σε συνέντευξη Τύπου, απηύθυνε έκκληση για τη διάσωση του Θεατρικού Μουσείου.

Στην εκδήλωση βρισκόταν και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σύμφωνα με την Espresso, αποκάλεσε... "μουλάρα" την προηγούμενη υπουργού Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου!

«Γιατί δεν έκανε κάτι η Κονιόρδου; Θα σας πω εγώ! Γιατί ήταν μουλάρα! Γι’ αυτό την έβαλαν και σε άλλη θέση (σ.σ. στη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού – Σταύρος Νιάρχος»). Το «επί Κονιόρδου» είναι ήδη ανέκδοτο. Γελάει ήδη η κοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κραουνάκης.

Στις 9 Νοεμβρίου, ο κ. Γεωργουσόπουλος θα ξαναπεράσει τις πύλες της Ευελπίδων, διότι εκκρεμούν ακόμη πέντε δίκες για χρέη του μουσείου προς το ΙΚΑ. "Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται για δικές μου οφειλές", είπε μεταξύ άλλων από τη σκηνή του θεάτρου "Μουσούρη", όπου δόθηκε η συνέντευξη Τύπου.

"Κινδυνεύω να πάω φυλακή. Γι'αυτό και απευθύνω ανοιχτή έκκληση προς την Πολιτεία, το Θεατρικό Μουσείο να γίνει κρατικό, ώστε να αξιοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο", υποστήριξε ο συγγραφέας και κριτικός θεάτρου.

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τη δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη για τη Λυδία Κονιόρδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση