GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή της επίθεσης του Νουρμαγκομέντοφ στον προπονητή του ΜακΓκρέγκορ - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στον απόλυτο χαμό που επικράτησε μετά τον αγώνα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, με τον τελευταίο να κερδίζει κ...

Μέσα στον απόλυτο χαμό που επικράτησε μετά τον αγώνα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, με τον τελευταίο να κερδίζει κατά κράτος και να διατηρεί το αήττητο αλλά και τον τίτλο του, μέλος της ομάδας του Ρώσου κατάφερε να σκαρφαλώσει γρήγορα στο οκτάγωνο και να χτυπήσει τον πρώτο.
Πιθανότατα λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο ΜακΓκρέγκορ, δεν αντέδρασε καν εκείνη τη στιγμή και όταν το επιχείρησε, φρόντισαν άπαντες να τον κρατήσουν πίσω για να μη δοθεί συνέχεια στο περιστατικό.
Με μία πιο κοντινή λήψη θα δείτε την στιγμή που ο Νουρμαγκομέντοφ επιτίθεται στον Ντίλιον Ντάνις, ενός εκ των προπονητών του ΜακΓκρέγκορ.
Ο Νταγκεστανός πηδάει με τα πόδια προς τα πάνω του και στην συνέχεια προσπαθεί να τον χτυπήσει χωρίς επιτυχία, με τον Ντάνις να αντιδρά άμεσα και να περνά στην αντεπίθεση.




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fighting Mix (@fighting_mix) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση