GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμειναν με τις βαλίτσες... στο χέρι- Άφαντος ο τουριστικός πράκτορας

Με τις βαλίτσες στο... χέρι έμειναν 87 μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει μέσω ταξιδιωτικού πρά...

Με τις βαλίτσες στο... χέρι έμειναν 87 μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα να πραγματοποιήσουν εκδρομή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive.gr, η εκδρομή είχε οργανωθεί από γραφείο του Ηρακλείου και είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου από ολόκληρη την Κρήτη. Όλοι τους - όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι- όχι μόνο έδωσαν προκαταβολή αλλά πλήρωσαν εξολοκλήρου το συνολικό ποσόν της εκδρομής.

Όμως την Κυριακή βρέθηκαν προ εκπλήξεως στα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας, καθώς οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει ενώ ο ταξιδιωτικός πράκτορας είχε ''εξαφανιστεί'' από την Πέμπτη.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου, όλα αυτά γίνονται "σε καιρούς που έχουμε ανάγκη όμορφες στιγμές και ξενοιασιά, ανάγκη να ξεφεύγουμε από τις δυσκολίες των καιρών αλλά και τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε τα μέλη ενός Συλλόγου ασθενών και στη συγκεκριμένη περίπτωση ηλικιωμένων, του πιο ευαίσθητου μέρους της ελληνικής κοινωνίας".

Πηγή: Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση