GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα μας βρει απέναντι του - ΒΙΝΤΕΟ

“Σήμερα από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο ελληνικός λαός, η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία του τόπου στέλνει έν...

“Σήμερα από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο ελληνικός λαός, η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία του τόπου στέλνει ένα μήνυμα εθνικής ενότητας αλλά και αποφασιστικότητας σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας”, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
“Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο ‘όχι’, επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη και για αυτήν εργαζόμαστε. Αλλά θα πρέπει να ξέρουν πολύ καλά ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας θα μας βρει απέναντι του ενωμένους, θα μας βρει όλους μαζί. Και να ξέρει ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά μία τέτοια κίνηση” ανέφερε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:
“Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες του Δυνάμεις και οι Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου είναι περήφανες για τον ελληνικό λαό. Βγαίνουμε από μία μεγάλη οικονομική κρίση και ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατιώτες, το πολιτικό προσωπικό και τους εθνοφύλακες για τη μεγάλη υπομονή που επέδειξαν, για το ότι δεν κατέβαζαν τη σημαία της πατρίδας, για το υψηλό ηθικό και την αποφασιστικότητα τους. Είμαστε περήφανοι όλοι οι Έλληνες για εσάς”.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση