GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΟΣ, ουρές και ταλαιπωρία στο μετρό...

Thodoris Vamvakaris   Ταλαιπωρία όχι μόνο στους δρόμους αλλά και στο ίδιο το μετρό με συρμούς με τρομακτικές καθυστερήσεις. Όλα αυτά σε ...

Thodoris Vamvakaris 
Ταλαιπωρία όχι μόνο στους δρόμους αλλά και στο ίδιο το μετρό με συρμούς με τρομακτικές καθυστερήσεις. Όλα αυτά σε μια μέρα με στάση εργασίας που υποτίθεται είχε τελειώσει στις 9 και θα ξαναρχίσει στις 11 για να τη νοιώσουν στο πετσί τους και αυτοί που θέλουν να βγούνε το βράδυ. Οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονται, λέει, για τις ουρές των επιβατών στα εκδοτήρια και βρίσκουν ως τρόπο αντίδρασης να κλείσουν τις πόρτες σε όλους τους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν το μετρό για να πάνε στη δουλειά τους το πρωί.
Ένα ακόμα παράδειγμα ανεγκέφαλου και παρωχημένου συνδικαλισμού που αντί να αναζητά τρόπους να βρίσκει συμμάχους στην κοινή γνώμη, τη στρέφει εναντίον όλων των εργαζομένων που εκπροσωπεί οι οποίοι και προφανώς και δεν φταίνε σε τίποτα (εκτός από το ότι εξέλεξαν τους συγκεκριμένους συνδικαλιστές). Και επίσης μιλάμε για εκδοτήρια που είναι κλειστά εδώ και μήνες σε πολλούς σταθμούς και οι επιβάτες κάνουν ουρές για να αγοράσουν εισιτήρια από το μοναδικό (στις περισσότερες περιπτώσεις) μηχάνημα. Και βέβαια αν βγάζουν μειωμένο εισιτήριο μη προσωποποιημενο θα πρέπει να βρούνε σταθμό(!) με ανοιχτό εκδοτήριο. Και αυτό για λίγο καιρό ακόμα γιατί θα καταργήσουν το μη προσωποποιημένο μειωμένο εισιτήριο. Για να μη μιλήσουμε για τους άτυχους που έχουν από εικοσάρικο και πάνω και δεν υπάρχει κανείς να τους το χαλάσει για να αγοράσουν από το μηχάνημα που δέχεται μέχρι δεκάρικο. 
Προφανώς η απόφαση για τα κλειστά εκδοτήρια δεν ανήκει στους εργαζόμενους αλλά στη διοίκηση και τους πολιτικούς προϊσταμένους που θέλουν να στρέψουν με κουτοπόνηρο τρόπο όλους τους επιβάτες να αγοράζουν κάρτες και εισιτήρια πολλαπλών διαδρομών. Όμως υπάρχουν και επιβάτες που δεν χρησιμοποιούν καθημερινά το μετρό ή ακόμα το χρησιμοποιούν πολύ σπάνια και έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκοινωνία με ανοιχτό εκδοτήριο.Έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και όχι να αναγκάζονται.
Οι φωτογραφίες είναι σήμερα στις 2 από το Νομισματοκοπείο όπου βλέπετε το χάος με τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια αλλά και το κλειστό εκδοτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση