GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Δεν ξέρουμε ποια είναι η επίσημη εκδοχή της Σαουδικής Αραβίας για την υπόθεση Κασόγκι

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι είναι ενήμερος για την πληροφορία που μεταδόθηκε από ΜΜΕ κατά την οποία...

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι είναι ενήμερος για την πληροφορία που μεταδόθηκε από ΜΜΕ κατά την οποία η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ενδέχεται να ανακοινώσει πως ο αγνοούμενος Σαουδάραβας δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ανάκρισης για την οποία δεν είχε δοθεί εξουσιοδότηση από το Ριάντ, πρόσθεσε ωστόσο ότι «ουδείς γνωρίζει» εάν αυτή είναι η επίσημη εκδοχή.

Ο Τραμπ έκανε αυτό το σχόλιο απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Πολιτεία Τζόρτζια, όπου επιθεώρησε τις καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας Μάικλ.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, στην Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρότεινε την υπόθεση ότι «ανεξέλεγκτοι δολοφόνοι» ενδέχεται να ευθύνονται για τον θάνατο του αντιφρονούντα Κασόγκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη 2α Οκτωβρίου αφού μπήκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση