GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χτύπημα στα πλευρά ο Φορτούνης - Τράβηγμα ο Χασάν

Ένα άσχημο χτύπημα δέχθηκε ο Κώστας Φορτούνης κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ από τον Ερίκ Μοράν, ...

Ένα άσχημο χτύπημα δέχθηκε ο Κώστας Φορτούνης κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ από τον Ερίκ Μοράν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ με φρικτούς πόνους στα πλευρά και τον θώρακα.

Εντός της ημέρας ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και να διαπιστωθεί αν μπορεί να παίξει στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Ουγγαρία και Φινλανδία για το Nations League (12 και 15/10).

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε ο 25χρονος άσος των ερυθρόλευκων στο χθεσινό παιχνίδι, ήταν το τέταρτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ το άλλο, το πρώτο απ’ αυτά, ήταν με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, τον Σεπτέμβρη του 2010, πάλι στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης που είχε λήξει 2-2.

Έτσι έφτασε τα πέντε γκολ κόντρα στην Ένωση, ενώ σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει βάλει περισσότερα (πέντε έχει πετύχει και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα). Επίσης το γκολ του ήταν νούμερο 100 στο φετινό πρωτάθλημα και επιτεύχθηκε στο 47ο παιχνίδι της φετινής Super League.

Κατά τα λοιπά, με πάγο δεμένο στη δεξιά του γάμπα αποχώρησε από το Ολυμπιακό Στάδιο και ο Αχμέντ Χασάν. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κράμπα, αλλά από τις ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Αιγύπτιος φορ ήταν δύσκολο να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ θετικό θεωρείται το γεγονός πως υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση