GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία για τις επιθέσεις σε λεωφορεία - Τι λέει ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οδηγών ΟΑΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ

"Δυστυχώς και το βράδυ είχαμε μια επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού. Δεν σας κρύβω την ανησυχία, τον φόβο και τον τρόμο των οδηγών ...

"Δυστυχώς και το βράδυ είχαμε μια επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού. Δεν σας κρύβω την ανησυχία, τον φόβο και τον τρόμο των οδηγών γιατί πέρα από τη σωματική τους ακεραιότητα, θέλουν να προστατέψουν και τη σωματική ακεραιότητα των επιβατών" δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος Συνδικάτου Οδηγών ΟΑΣΑ, Κ. Σιορίκης.

Με αφορμή και τη διπλή χθεσινοβραδινή επίθεση, σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στη στάση του Αγίου Σώστη στη Συγγρού και σε συρμό του Ηλεκτρικού, στο σταθμό στα Πετράλωνα, ο Κ. Σιορίκης είπε πως οι οδηγοί φέρουν διπλή ευθύνη.

Παρά το ότι χθες έγιναν δύο προσαγωγές, δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες στων επιθέσεων που πλέον ξεπερνούν τις δέκα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδικάτου, πρόκειται είτε για πιτσιρίκια που «παίζουν» είτε για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας. Σε κάθε περίπτωση, όπως ο ίδιος είπε, τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές των επιβατών, που δεν είναι άλλοι από φοιτητές, συνταξιούχους, κτλ.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση