GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μπάτσελορ πάρτι στις Μπαχάμες είχε τραγικό τέλος - ΦΩΤΟ

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε από το κρουαζιερόπλοιο, με το οποίο ταξίδευε με προορισμό τις...

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε από το κρουαζιερόπλοιο, με το οποίο ταξίδευε με προορισμό τις Μπαχάμες.

Ο 29χρονος Christopher McGrory, θα παντρευόταν σε μερικούς μήνες και σκόπευσε με μερικούς φίλους να κάνει το μπάτσελορ πάρτι στις Μπαχάμες. Η παρέα βρισκόταν στο πλοίο Grand Classica, όταν έπεσε από το κατάστρωμα.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για την 1η Δεκεμβρίου.

Ο εκπρόσωπος του Λιμενικού των ΗΠΑ, John Lally, δήλωσε ότι κλήθηκαν για ένα περιστατικό που έγινε γύρω στις 8 το βράδυ.

Ο McGrory έπεσε από το κατάστρωμα, αλλά δεν προσγειώθηκε στη θάλασσα. Έπεσε σε ένα χαμηλότερο κατάστρωμα του πλοίου. Τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

“Το μόνο που μπορούσαμε να δούμε ήταν μια λίμνη αίματος και ένα λευκό σεντόνι. Έπεσε από πάνω μας, άρα λογικά ήταν στο 10ο ή το 11ο κατάστρωμα" ανάφερε επιβάτης.

Πηγή: People

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση