GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ

Τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αριστείδη Ανδρικόπουλο, υποδέχθηκε τη Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος...

Τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αριστείδη Ανδρικόπουλο, υποδέχθηκε τη Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Ανδρικόπουλος αφού ευχαρίστησε τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο, διαβεβαίωσε ότι "τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να επιτελέσουμε. Κύριο μέλημά μας θα είναι τόσο η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες, όσο και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως η πρόληψη της εγκληματικότητας. Θα λειτουργήσουμε όλοι μας μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο και θα σεβόμαστε τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του".

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι ''είμαι απολύτως βέβαιος ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει να υπηρετεί τις Αρχές και τις Αξίες που τόσα χρόνια, με βάση το Σύνταγμα υπηρετεί. Να είναι ο Θεός μαζί σας, γιατί χρειάζεται σε αυτή τη θέση να έχει κανείς και λίγη τύχη. Επιτρέψατέ μου να το πω αυτό, έχοντας την εμπειρία του υπουργείου, η οποία για μένα υπήρξε πολύτιμη και άκρως διδακτική".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση