GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λολίτες "δηλητήριο" στη Ρόδο

Ανήλικες λολίτες ήταν οι πρωταγωνίστριες μιας "ροζ" υπόθεσης που συγκλόνισε τη Ρόδο, καθώς είχαν κατηγορήσει έναν οικοδό...

Ανήλικες λολίτες ήταν οι πρωταγωνίστριες μιας "ροζ" υπόθεσης που συγκλόνισε τη Ρόδο, καθώς είχαν κατηγορήσει έναν οικοδόμο ότι εξανάγκαζε τις ίδιες και δυο φίλες τους σε όργια, τα οποία μάλιστα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του.

Το σκάνδαλο αποδείχθηκε "μαϊμού", όμως τώρα επανέρχεται στη δημοσιότητα. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η αναβολή της δίκης των γονιών της μίας από τις κοπέλες (ήταν 15 ετών το 2014, όταν ήρθε στο φως η υπόθεση), οι οποίοι στις 26 Μαρτίου θα καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Η δίωξη σε βάρος τους ασκήθηκε μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία που κατέθεσε ο 56χρονος σήμερα οικοδόμος από την Ιαλυσό. Ο άντρας είχε αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του βιασμού κατ'εξακολούθηση και κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας, μετά τις καταγγελίες της 15χρονης και της 17χρονης φίλης της. Το αποτέλεσμα ήταν να ζήσει μια μαραθώνια δικαστική περιπέτεια, ώσπου να καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά του και να αφεθεί τελικά ελεύθερος. Όπως ισχυρίζεται ο οικοδόμος, ηθικός αυτουργός της σκευωρίας σε βάρος του είναι ο πατέρας της 15χρονης.

Το κορίτσι είχε καταγγείλει ο 2014 ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης μαζί με τη 17χρονη φίλη της από τον οικοδόμο, ο οποίος τις είχε υποχρεώσει σε όργια μαζί με άλλες δυο φίλες τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, από τον Σεπτεμβρίου του 2103, έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2014 ο οικοδόμος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της πρώτης, πήγαινε στο σπίτι της και την έπαιρνε για να την πάει βόλτα με το αυτοκίνητο. Κατόπιν, γνώρισε την δύο χρόνια μεγαλύτερη φίλη της και τις άλλες δύο ανήλικες, τις οποίες - όπως κατήγγειλαν τα κορίτσια - εξανάγκαζε να γδύνονται μέσα στο αυτοκίνητό του και να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις η μία στην άλλη, ενώ αυτός τις μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του και ταυτόχρονα αυνανιζόταν. Όμως, από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος φώναζε ότι ήταν αθώος και δήλωνε θύμα της 15χρονης και της 17χρονης.

Έτσι, μέσω μια τρίτης ανήλικης εξασφάλισε αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης, στα οποία η κοπέλα ομολογούσε ότι όσα κατατέθηκαν σε βάρους του, ήταν ψέματα! Στα μηνύματα η 15χρονη ομολογούσε στη φίλη της ότι αισθανόταν τύψεις για όσα κατήγγειλε σε βάρος του οικοδόμου, αφού δεν ευσταθούσε τίποτα, ενώ αποκάλυπτε ότι προτίθεται να τον αποκαταστήσει με νέα της κατάθεση. Παράλληλα, ο οικοδόμος είχε στην κατοχή του και μηνύματα που του είχε στείλει η ανήλικη στο facebook, με τα οποία φερόταν να τον πολιορκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση