GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γρίφος η υπόθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δεμένος - Τι υποστηρίζει ο ίδιος και τι λένε οι Πακιστανοί

Σε… σταυρόλεξο για γερούς λύτες εξελίσσεται για την αστυνομία η υπόθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος στη Νίκ...

Σε… σταυρόλεξο για γερούς λύτες εξελίσσεται για την αστυνομία η υπόθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος στη Νίκαια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός μπήκε μαζί με ακόμη τρία άτομα, στο διαμέρισμα όπου διαμένουν Πακιστανοί, οι οποίοι πουλούν λαθραία τσιγάρα στην ευρύτερη περιοχή. Οι τέσσερις τους ακινητοποίησαν τους αλλοδαπούς και τους έδεσαν με tie wrap. Ο αστυνομικός, ο οποίος έφερε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο, έμεινε να φυλάει τους αλλοδαπούς, ενώ οι υπόλοιποι τρεις άρχισαν να φορτώνουν κούτες με τσιγάρα σε ένα αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή ένας από τους Πακιστανούς κατάφερε να λυθεί, χτύπησε τον αστυνομικό με ένα σκαμπό στο κεφάλι και τον ακινητοποίησε. Στη συνέχεια απελευθέρωσε τους ομοεθνείς τους και όλοι μαζί ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό. Τα τρία άτομα που εν τω μεταξύ φόρτωναν το αυτοκίνητο, μόλις διαπίστωσαν, τι συνέβαινε, διέφυγαν, παίρνοντας μάλιστα και 300 ευρώ από το σπίτι.

Τα παραπάνω έχουν καταθέσει οι Πακιστανοί καθώς και ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Από την πλευρά ο αστυνομικός, ο οποίος διαμένει επίσης στη Νίκαια, είπε αρχικά ότι τον απήγαγαν, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι είδε τους αλλοδαπούς να φορτώνουν τσιγάρα και πήγε να τους συλλάβει μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ισχυρισμοί του δεν πείθουν τους «αδιάφθορους» που έχουν πλέον στα χέρια τους την υπόθεση και προσπαθούν να την διαλευκάνουν, αναζητώντας παράλληλα τα άλλα τρία άτομα που ήταν μαζί με τον αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση