GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενοχλούσε τη σύζυγό του η δυνατή μουσική και σκότωσε τον "ένοχο" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ύπνος για κάποιους ανθρώπους είναι ιερός. Ένας Ρώσος, όμως, το έφτασε στα άκρα… Ήταν Κυριακή ξημερώματα, όταν η γυναίκα του τον ...

Ο ύπνος για κάποιους ανθρώπους είναι ιερός. Ένας Ρώσος, όμως, το έφτασε στα άκρα…

Ήταν Κυριακή ξημερώματα, όταν η γυναίκα του τον ξύπνησε για να διευθετήσει το θέμα με μια παρέα που ήταν κάτω από το σπίτι τους και άκουγαν δυνατά μουσική στο αυτοκίνητό τους.

Ο άνδρας είδε τη γυναίκα του να τσακώνεται με κάποιον, από το παράθυρο και άρπαξε το όπλο, βγήκε έξω και προσπάθησε με τη σειρά του λύσει το θέμα.

Χωρίς να πει κουβέντα, κι ενώ ακούγεται η γυναίκα του να τσακώνεται με τον οδηγό, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε δύο φορές.

Η εγγύτητα με την οποία πυροβόλησε τον 31χρονο του προκάλεσε ακαριαίο θάνατο. Το ζευγάρι πλησίασε τον νεκρό, τον κοίταξε και αποχώρησε από το σημείο, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Ο δράστης συνελήφθη μέρες μετά, κατηγορούμενος για φόνο, σε γειτονική πόλη της Ρωσίας, αφού είχε φύγει από το Βόλγκογκραντ (Volvograd) της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση