GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΥΛΟΣ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ διαψεύδει τον Κοτζιά για τον Σόρος...

Ψεύδη, χαρακτηρίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος τα περί αναφοράς του σε χρηματοδότηση...

Ψεύδη, χαρακτηρίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος τα περί αναφοράς του σε χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος, κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδιακού υπουργικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, υποστήριξε πριν λίγες μέρες, μιλώντας στο Κρήτη TV, πως ο Πάνος Καμμένος, στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης 16 Οκτωβρίου, "άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους".

Οι αναφορές αυτές του κ. Κοτζιά και η σιωπή της κυβέρνησης οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία, μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη, να καταθέσει σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου το βίντεο με τη συνέντευξη του τέως υπουργού Εξωτερικών.

Στον απόηχο του πολιτικού σάλου που προκλήθηκε, ο Πάνος Καμμένος με σημερινό tweet του υποστήριξε τα εξής: "Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση