GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλβανός ιατροδικαστής αλλοίωσε πολύτιμα στοιχεία στην σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα - ΒΙΝΤΕΟ

Είδαμε την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πλυμένη και με ραμμένα τραύματα, λέει ο δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος, που είδε το άψυχ...

Είδαμε την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πλυμένη και με ραμμένα τραύματα, λέει ο δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος, που είδε το άψυχο κορμί του 35χρονου, παρουσία του Έλληνα ιατροδικαστή, για μόλις πέντε λεπτά.

Αίσθηση προκαλεί πως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου, η σορός είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν ήδη συρραφεί όταν έφτασε εκεί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, δηλαδή πολύτιμα στοιχεία είχαν αλλοιωθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι αξιόπιστη η όποια εξέταση της σορού γίνει εκ των υστέρων.

Κατά τον κ. Γιοβανόπουλο, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα έφερε δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στο ύψος της καρδιάς και δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής.

Ο Έλληνας ιατροδικαστής, Θ. Βουγιουκλάκης, που είδε την σορό, διαπίστωσε τα ράμματα στα τραύματα και το πλύσιμο της σορού, ότι δεν υπήρχε πυροβολισμός εξ επαφής, αλλά και ότι δεν υπήρξε τραύμα στα πόδια του 35χρονου, που να αποδεικνύει ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν και όχι απευθείας να τον σκοτώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση