GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάει μεταγραφική βόμβα στην Παρί αν φύγει ο Νεϊμάρ - ΦΩΤΟ

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να χάσει τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2019, αλλά είναι έτοιμη να ρίξει νέα «βόμβα» με την απόκτηση του Αντ...

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να χάσει τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2019, αλλά είναι έτοιμη να ρίξει νέα «βόμβα» με την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν!

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα στη Γαλλία, καθώς τις τελευταίες μέρες βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο το σενάριο αποχώρησης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ το επόμενο καλοκαίρι.

Ήδη στην Ισπανία υπάρχουν ρεπορτάζ που τονίζουν ότι ο Νεϊμάρ μπορεί να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, ενώ δεν αποκλείεται φυσικά να κινηθεί για την απόκτησή του και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Και τι θα κάνει η Παρί αν φύγει ο Βραζιλιάνος; Θα «χτυπήσει» τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι νταμπλούχοι Γαλλίας είναι έτοιμοι να δώσουν τα 150 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να τον κάνουν δικό τους, ενώ στα υπέρ τους είναι ότι έχουν ήδη τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον οποίο ο Γκριεζμάν συνεργάζεται άψογα στους «τρικολόρ».

Σημειώνεται δε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Γκριεζμάν αρνήθηκε πλουσιοπάροχη πρόταση της Μπαρτσελόνα, λέγοντας ότι θέλει να γράψει ιστορία με τη φανέλα της Ατλέτικο, αλλά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν θα αρνηθεί πρόταση της Παρί.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση