GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καβγάς με μαχαίρι στο κέντρο της Λαμίας

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης στη στάση αστικών λεωφορείων που βρίσκεται στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία...

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης στη στάση αστικών λεωφορείων που βρίσκεται στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα σε τοξικομανείς.

Στην ΕΛ.ΑΣ σήμανε συναγερμός καθώς υπήρξε η πληροφορία ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι. Στο σημείο βρέθηκαν δύο πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης Λαμίας.

Με μέτρα αυτοπροστασίας, κατέβασαν από το Αστικό ένα ζευγάρι που ενεπλάκη στο επεισόδιο και ήλεγξαν αν έχουν κάτι επάνω τους καθώς και τα στοιχεία τους με αρνητικά αποτελέσματα. Μαζί με το ζευγάρι κατέβηκαν προσωρινά και οι υπόλοιποι επιβάτες που είχαν προορισμό την Αμφιθέα και το Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το LamiaReport η Αστυνομία αναζητά τον άνδρα από το άλλο ζευγάρι που ενεπλάκη στον καυγά και φρόντισε να εξαφανιστεί από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Πάντως λίγα λεπτά πριν ο άνδρας μιλούσε στο κινητό του σε έντονο ύφος με τρίτο πρόσωπο και απώθησε βίαια τη γυναίκα που προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια για να σταματήσει την κλήση.

Πηγή: LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση