GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτές ΝΔ: Ντροπή η εικόνα των μεταναστών στην πλατεία Αριστοτέλους - Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσαν τέσσερις βουλευτές της ΝΔ για την εικόνα που παρουσιάζουν οι μετανάστες έξω από το Αστυ...

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσαν τέσσερις βουλευτές της ΝΔ για την εικόνα που παρουσιάζουν οι μετανάστες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, στο γρασίδι της πλατείας Αριστοτέλους, την οποία χαρακτήρισαν "ντροπή".

Οι Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα, συναντήθηκαν με τον διοικητή, ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί και είδαν τους μετανάστες που περίμεναν έξω από το Τμήμα, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες σχετικά με την καταγραφή των στοιχείων τους.

«Είναι ντροπή. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στέλνει και πάλι αρνητικές εικόνες στο προσφυγικό, αν και έχει πάρει ένα κάρο χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση» δήλωσαν οι βουλευτές της ΝΔ και διατύπωσαν την πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που περιλαμβάνει την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, την επαναπροώθηση των μεταναστών-προσφύγων και την ταχύτατη εξέταση των αιτήσεων για παροχή ασύλου.

Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας με ανάρτησή του στο facebook έγραψε: "Μία ντροπιαστική εικόνα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης που αντικατοπτρίζει την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος...".

Μια κυβέρνηση υπόλογη... μια Ελλάδα, αποθήκη ψυχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση