GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα πιστεύετε με τι ασχολούνται σήμερα η Άννα Δημητρίεβιτς και ο Αντώνης Φραγκάκης

Η Άννα Δημητρίεβιτς και ο Αντώνης Φραγκάκης πέρασαν από τον χώρο της υποκριτικής κάνοντας ο καθένας τα δικά του βήματα. Ως ανήσυχα...

Η Άννα Δημητρίεβιτς και ο Αντώνης Φραγκάκης πέρασαν από τον χώρο της υποκριτικής κάνοντας ο καθένας τα δικά του βήματα.

Ως ανήσυχα πνεύματα, αποφάσισαν ν’ ανοίξουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες και ν’ ασχοληθούν με άλλα πράγματα. Σε αυτό τους βοήθησε και η οικονομική κρίση. Άλλωστε, δεν είναι οι μοναδικοί ηθοποιοί που αποφάσισαν ν’ ασχοληθούν με κάτι άλλο.

Ο Αντώνης Φραγκάκης έχει περπατήσει στο παρελθόν σε πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με γνωστούς οίκους μόδας. Ωστόσο, η υποκριτική ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Άλλωστε, πλέον κάνει επιλεκτικές θεατρικές δουλειές, αφού έχει αφοσιωθεί στη yoga που τον βοηθάει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Πλέον, είναι δάσκαλος yoga.

Η Άννα Δημητρίεβιτς έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα των παιδιών της, ενώ παράλληλα κάνει μαθήματα αυτοβελτίωσης και συγκεκριμένα έχει γίνει βοηθός μητρότητας.

Μέσα από την νέα τους ενασχόληση άνοιξαν νέους ορίζοντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση