GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Ουζουνίδη στους παίκτες του ενόψει Ολυμπιακού

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έστειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, την επόμενη μάλιστα του αγώνα με την Μπενφ...

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που έστειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, την επόμενη μάλιστα του αγώνα με την Μπενφίκα για το Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους «κιτρινόμαυρους» να ξεχάσουν ό,τι έγινε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το επόμενο παιχνίδι με τους Πορτογάλους στο ΟΑΚΑ, στρέφοντας όλη την προσοχή τους στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Εβρίτης προπονητής θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στους Πειραιώτες, να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κ. Ουζουνίδης υπολογίζει κανονικά τον Οικονόμου που θα ξεκινήσει αύριο απέναντι στους «ερυθρόλευκους», ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Τσιγκρίνσκι.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Λιβάγια, ο οποίος παρά τον τραυματισμό του δεν θέλει να χάσει με τίποτα το ντέρμπι και θα βρεθεί στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης.

«Παρών», επίσης, αναμένεται να φωνάξει και ο Άλεφ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την εβδομάδα που μας πέρασε και δείχνει πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Εκτός θα είναι ο Μπογέ, ο οποίος είναι ακόμα έτοιμος 100% να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση