GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φαρμάκι στάζει" ο Σαλβίνι για Γιούνκερ και Μοσκοβισί - Η ειρωνική απάντηση του προέδρου της Κομισιόν

«Άνθρωποι, όπως ο Γιούνκερ και ο Μοσκοβισί έχουν καταστρέψει την Ευρώπη και τη χώρα μας», ανέφερε χωρίς περιστροφές ο υπουργός Εσω...

«Άνθρωποι, όπως ο Γιούνκερ και ο Μοσκοβισί έχουν καταστρέψει την Ευρώπη και τη χώρα μας», ανέφερε χωρίς περιστροφές ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, ο Ματέο Σαλβίνι, σε δημοσιογράφους στη Ρώμη.

Εξέφρασε, παράλληλα, την ελπίδα ότι οι Ευρωεκλογές το ερχόμενο έτος θα αλλάξουν το πολιτικό τοπίο της ΕΕ. «Προσπαθούμε να αλλάξουμε αυτήν την Ευρώπη εκ των έσω και ελπίζουμε ότι οι Ευρωεκλογές του Μαΐου θα μας δώσουν ένα χέρι βοηθείας», επισήμανε και κατέληξε: «Στην αντίθετη περίπτωση, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, απάντησε με ειρωνεία στις κατηγορίες του Σαλβίνι, δηλώνοντας στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA: «Ελπίζω πως δεν χρειαστεί ποτέ εκείνος (ο Σαλβίνι) να μετακινήσει τον σωρό των ερειπίων».

Ο Γιούνκερ βρίσκεται στη Βιέννη με την ευκαιρία της 100ής επετείου της Δημοκρατίας της Αυστρίας, όπου εκφώνησε ομιλία στο Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση