GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος Ερντογάν: Θα ρίξουμε φως στη στυγερή δολοφονία του Κασόγκι

Μέχρι τέλους θα φθάσει η Τουρκία για να ρίξει φως στη "στυγερή δολοφονία" του Τζαμάλ Κασόγκι, διεμήνυσε ο εκπρόσωπος του...

Μέχρι τέλους θα φθάσει η Τουρκία για να ρίξει φως στη "στυγερή δολοφονία" του Τζαμάλ Κασόγκι, διεμήνυσε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν.

Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, είπε ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι στην υπόθεση αυτή, προσθέτοντας ότι οι Σαουδάραβες έχουν ευθύνη να αποκαλύψουν την αλήθεια για τον φόνο αυτόν.

"Εξ αρχής, η γραμμή του προέδρου μας είναι σαφής: τίποτα δεν θα μείνει κρυφό σε αυτήν την υπόθεση. Από δικαστικής πλευράς, θα φτάσουμε μέχρι το βάθος. Τελικός στόχος μας είναι να αποκαλύψουμε όλες τις πλευρές", υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι η υπόθεση Κασόγκι δεν είναι ένα διμερές ζήτημα μεταξύ της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. Σημείωσε όμως ταυτόχρονα ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν θέλει να πληγούν οι σχέσεις των δύο χωρών με αυτήν την αφορμή.

"Η Σαουδική Αραβία είναι μια σημαντική χώρα για εμάς. Είναι μια αδελφή και φίλη χώρα. Έχουμε πολλές εταιρικές σχέσεις και φυσικά δεν θα θέλαμε να πληγούν", τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση