GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Η αποτυχία της κυβέρνησης στο προσφυγικό είναι συνολική και εκκωφαντική - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

“Στο ζήτημα του προσφυγικού από πλευράς κυβέρνησης συνυπάρχει η ιδεοληψία, η ανικανότητα, η αδιαφάνεια και τελικά ο κυνισμός” είπε...

“Στο ζήτημα του προσφυγικού από πλευράς κυβέρνησης συνυπάρχει η ιδεοληψία, η ανικανότητα, η αδιαφάνεια και τελικά ο κυνισμός” είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Σάμο.

“Ιδεοληψία, διότι κάποιοι πίστευαν και εξακολουθούν να πιστεύουν ενδεχομένως ότι τα σύνορα της Ελλάδος που είναι και σύνορα της Ευρώπης δεν πρέπει να φυλάσσονται. Ανικανότητα διαχειριστική για τις συνθήκες τις οποίες είδα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού, το οποίο πραγματικά καταθέτει την ψυχή του για να ανταποκριθεί στις συνθήκες που συχνά το ξεπερνούν. Αδιαφάνεια, διότι δεν είναι δυνατόν να έχουν διατεθεί στη χώρα τόσα πολλά κονδύλια και να επικρατούν τέτοιες συνθήκες. Και θα αναμένουμε και εμείς με ενδιαφέρον την έρευνα που διεξάγεται για το αν υπάρχουν πραγματικά περιστατικά κακοδιαχείρισης ευρωπαϊκών πόρων. Και κυνισμός, γιατί όλοι αυτοί που υποστηρίζουν πως είναι ανθρωπιστές, τους καλώ να έρθουν εδώ να δουν τις πραγματικές συνθήκες” δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Τόνισε, επίσης, ότι είναι απαραίτητο να αλλάξουν οι διαδικασίες ασύλου, ώστε η διαδικασία να τελεσιδικεί γρηγορότερα, να υπάρξει γρήγορη αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου και να υπάρχει διαχωρισμός προσφύγων και μεταναστών.

“Δυστυχώς η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του προσφυγικού είναι συνολική και εκκωφαντική” ανέφερε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση