GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Τσίπρας και Καμμένος παρέδωσαν τη Μακεδονία στις Πρέσπες - ΒΙΝΤΕΟ

Εναντίον της κυβέρνησης καταφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τ...

Εναντίον της κυβέρνησης καταφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον Nίκο Κοτζιά ότι «παρέδωσαν τη Μακεδονία στις Πρέσπες», στη διάρκεια της δήλωσης που έκανε μετά τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την εθνική επέτειο του "ΟΧΙ".

«Η κυβέρνηση πήγε στις Πρέσπες και παρέδωσε τη Μακεδονία, ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Τσίπρας, παρέδωσαν τη Μακεδονία. Άρα τι και αν η θέληση του ελληνικού λαού σε τεράστια πλειοψηφία είναι ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα; όταν υπάρχει κυβέρνηση που μειοδοτεί και παραδίδει τη Μακεδονία», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ταυτόχρονα ο κ. Λεβέντης έστρεψε τα πυρά του και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης "δίνει" το όνομα της Μακεδονίας και παρατήρησε: «Το όνομα το δίνει ο Μητσοτάκης και θα ήτανε μεγάλο λάθος να ψηφίσουμε Μητσοτάκη και να πάθουμε τα ίδια με τον Τσίπρα».

Επίσης εξέφρασε τη λύπη του για τη στάση των ΗΠΑ στο θέμα και σημείωσε ότι δείχνουν «αχαριστία».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση