GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αντεπίθεση το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους - Κουτεντάκης: Το προσχέδιο του προϋπολογισμού έχει δύο σενάρια

Του Γιώργου Λυκουρέντζου Η διαχρονικά κακή σχέση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών και του Γραφείου του Προϋ...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Η διαχρονικά κακή σχέση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών και του Γραφείου του Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή επιβεβαιώθηκε σήμερα με τον επικεφαλής του Γραφείου Φραγκίσκο Κουτεντάκη να περνάει στην αντεπίθεση μετά από το χθεσινό άδειασμα που του επεφύλαξε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης υποστηρίζοντας ότι το Γραφείο κάνει λάθος όταν μιλάει για δύο σενάρια στο προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Ο κ. Κουτεντάκης προσεκλήθη σήμερα στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, η οποία συζητά επί του προσχεδίου και αρχίζοντας την ομιλία του είπε:

"Το Γραφείο έχει θεσμική υποχρέωση να εκφράζει γνώμη για τον προϋπολογισμό. Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη για τη γνώμη του Γραφείου. Όχι όμως ότι κάνει λάθος. Αυτό το ακούσαμε χθες. Ο ισχυρισμός ότι το γραφείο κάνει λάθος χρειάζεται τεκμηρίωση που δεν την ακούσαμε χθες. Όποιος δει το προσχέδιο θα δει ότι υπάρχουν δύο πίνακες. Αυτό είναι δύο σενάρια".

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση