GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Πρόσφυγες έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Περίπου 50 πρόσφυγες και μετανάστες από το Ιράν και το Ιράκ έχουν κατασκηνώσει απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στην Αριστο...

Περίπου 50 πρόσφυγες και μετανάστες από το Ιράν και το Ιράκ έχουν κατασκηνώσει απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στην Αριστοτέλους.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, περιμένουν από την αστυνομία να τους συλλάβει και να τους δώσει τα απαραίτητα έγγραφα για να ζητήσουν έπειτα άσυλο.
Κάποιοι εξ αυτών, όπως η οικογένεια του Μαχμούντ, παρέμειναν όλο το βράδυ στην Αριστοτέλους για να μπουν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το τελευταίο διάστημα ομάδες μεταναστών συγκεντρώνονται έξω από το Α.Τ. Λευκού Πύργου, προκειμένου να συλληφθούν.
Ο Μαχμούντ ανέφερε μιλώντας στο Voria.gr πως ο ίδιος και οικογένειά του παρέμειναν για λίγες μέρες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά, όπου η κατάσταση όμως ήταν πολύ κακή.
«Κοιμόμασταν στο πάτωμα γιατί το camp ήταν γεμάτο», τόνισε.
Ο 23χρονος Σείντ από το Ιράκ αναφέρει πως περιμένει εδώ και πέντε ημέρες απέναντι από το τμήμα για τα πολυπόθητα χαρτιά.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση