GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όνομα-έκπληξη για τον πάγκο της Εθνικής στη θέση του Σκίμπε

Ο Νταμίρ Κάναντι δείχνει τα διαπιστευτήρια του για δεύτερη σεζόν έχοντας οδηγήσει ξανά τον Ατρόμητο στις κορυφαίες θέσεις της βαθμ...

Ο Νταμίρ Κάναντι δείχνει τα διαπιστευτήρια του για δεύτερη σεζόν έχοντας οδηγήσει ξανά τον Ατρόμητο στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Περιστερίου, η οποία απόψε υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης παραμένει αήττητη σε 6 αγωνιστικές με τον 48χρονο τεχνικό να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό τα θετικά αποτελέσματα του συλλόγου στη Super League.

Την ίδια στιγμή, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε φαίνεται πως μετράει μέρες μετά τις κακές εμφανίσεις της Εθνικής με αποκορύφωμα την ήττα από την Φινλανδία στο Τάμπερε (2-0).

Η αυστριακή ιστοσελίδα «krone.at» πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα τις εξελίξεις σημειώνοντας πως η ΕΠΟ καλοβλέπει την περίπτωση του 48χρονου πρώην προπονητή της Ραπίντ Βιέννης, τοποθετώντας τον στα φαβορί για την διαδοχή του Σκίμπε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση