GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος βασιλικός γάμος στη Βρετανία - Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε σήμερα τον αρραβωνιαστικό της Jack Brooksbank, σε έναν ρομαντικό γάμο με παρόντες τον πρίγκιπα Χ...

Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε σήμερα τον αρραβωνιαστικό της Jack Brooksbank, σε έναν ρομαντικό γάμο με παρόντες τον πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μιντλετον αλλά και τη βασίλισσα.

Ο γαμπρός ψιθύρισε στη νύφη ότι είναι πανέμορφη. Η γαμήλια τελετή έγινε το πρωί στην ίδια εκκλησία που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες ο Χάρι και η Μέγκαν, στον ναό του Αγίου Γεωργίου.

850 γαλαζοαίματοι, αριστοκράτες, διάσημοι και φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών. Η νύφη επέλεξε ένα νυφικό που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της, επιλέγοντας να δείξει τα σημάδια που της άφησε μια επέμβαση που είχε κάνει όταν ήταν μόλις 12 ετών. Επέλεξε να φορέσει την τιάρα Greville Emerald Kokoshnik, την οποία της δάνεισε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πατέρας της την συνόδευσε μέχρι την αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της, ενώ η μητέρα της Σάρα Φέρκιουσον παρακολουθούσε συγκινημένη. Ανάμεσα στα παρανυφάκια ήταν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ που έκλεψαν την παράσταση ξανά.

Περίπου 100.000 άνθρωποι βρίσκονταν έξω από την εκκλησία για να δουν από κοντά το ζευγάρι αλλά και όλους τους καλεσμένους, όπως η Ναόμι Κάμπερλ, η Λιβ Τάιλερ, η Ντέμι Μουρ, ο Ρόμπι Ουίλιαμς, ο Τζέιμς Μπλαντ και η Κέιτ Μος.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση