GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Δεν θα κοπούν οι συντάξεις

Βέβαιος πως ούτε οι συντάξεις θα περικοπούν αλλά και ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να εφαρμόσει ένα μέρος των αντιμέτρων το ύψος των οποίω...

Βέβαιος πως ούτε οι συντάξεις θα περικοπούν αλλά και ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να εφαρμόσει ένα μέρος των αντιμέτρων το ύψος των οποίων θα ανέλθει σε περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ εμφανίστηκε στη Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε υπερήφανος που καταθέτει το πρώτο προσχέδιο προϋπολογισμού μετά από το τέλος των Μνημονίων ενώ ως προς τα εναλλακτικά σενάρια, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υποστήριξε ότι το σενάριο βάσης υπάρχει απλώς ως μέτρο σύγκρισης σε σχέση με αυτό που επιδιώκει η κυβέρνηση με τις δημοσιονομικές παρεμβάσεις που προτίθεται να προχωρήσει.
«Η ελληνική κυβέρνηση θέλει να κάνει παρεμβάσεις και αυτές τις περιγράφουμε με πολύ συνοπτικό, ξεκάθαρο και διάφανο τρόπο. Δεν υπάρχει καμία αμφισημία για το τι προτείνει η κυβέρνηση. Δεν μειώνονται οι συντάξεις και παίρνουμε κι ένα κομμάτι των αντίμετρων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Ο κ. Τσακαλώτος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, κατηγορώντας την για συστηματική «σπέκουλα» ενάντια στην ελληνική οικονομία και τακτική «να πάει στο διάβολο η χώρα αρκεί να πάρουμε την εξουσία», ενώ εμφανίστηκε βέβαιος για την έξοδο της χώρας στις αγορές και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση