GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασχαλάκης: Έπρεπε να βγει το πέναλτι για να πάρουμε κουράγιο

Έντονα έζησε το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 2-1 χάρη στα δύο τέρματα ...

Έντονα έζησε το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 2-1 χάρη στα δύο τέρματα του Πρίγιοβιτς, όμως σημαντικό μερίδιο από τη νίκη διεκδικεί και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος γκολκίπερ είχε γενικά καλή παρουσία, αλλά ήταν καθοριστικός, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Γιουνές στο 66' με το οποίο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει εκείνοι προβάδισμα στο σκορ, ενώ ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον κίπερ του ΠΑΟΚ να είναι εμφανώς συγκινημένος μετά το νικητήριο γκολ του Πρίγιοβιτς.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στη δική του απόκρουση, αλλά και στις οδηγίες του Λουτσέσκου που κράτησαν εκείνον και τους συμπαίκτες του συγκεντρωμένους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε νωρίς ο Άρης: “Θέλαμε να συνεχίσει γρήγορα το παιχνίδι, για να καταφέρουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και σε μια ζεστή έδρα. Μας βοήθησε πολύ ο προπονητής μας να μείνουμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι".

Για το σερί που έχει ο ΠΑΟΚ: “Ξέρουμε πάρα πολύ καλά από την αρχή ότι θα πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας".

Για το πέναλτι που απέκρουσε: "Έπρεπε να βγει για το καλό της ομάδας να πάρουμε κουράγιο".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση