GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προπαγάνδα της Μόσχας οι κατηγορίες για ανάμειξη των ΗΠΑ στην ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων

Ουάσιγκτον, του Θανάση Κ. Τσίτσα Παράλογες και ψευδείς χαρακτήρισε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τις κατηγορίες της Μόσχας ότι Αμερικανοί α...

Ουάσιγκτον, του Θανάση Κ. Τσίτσα

Παράλογες και ψευδείς χαρακτήρισε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τις κατηγορίες της Μόσχας ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι ενεπλάκησαν στην διαδικασία της ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο της πΓΔΜ για τις συνταγματικές αλλαγές κατηγορώντας την ρωσική διπλωματία για παραπληροφόρηση και προπαγάνδα.

Σε ερώτηση του Real.gr για τις ρωσικές κατηγορίες εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ απάντησε :

«Αυτές οι κατηγορίες είναι παράλογες. Οποιαδήποτε πρόταση ότι οι αξιωματούχοι των Πρεσβειών των ΗΠΑ συμμετείχαν στη διαδικασία ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο είναι προφανώς ψευδής.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν την απόφαση του Κοινοβουλίου της πΓΔΜ να ξεκινήσει τις συνταγματικές αλλαγές που απαιτούνται για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών με την Ελλάδα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για την προώθηση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας σε ολόκληρη την περιοχή.

Για περαιτέρω έρευνες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι νομοθέτες της πΓΔΜ έλαβαν τις αποφάσεις τους, προτείνουμε να συμβουλευτείτε τους ίδιους τους νομοθέτες αντί για τη ρωσική παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση