GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Το τουρκικό έθνος βρίσκεται παραμονές μιας νέας εποχής

Ο ιδεαλισμός της μεγάλης Τουρκίας αφορά στη γεωγραφική περιοχή δίπλα στη χώρα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτον...

Ο ιδεαλισμός της μεγάλης Τουρκίας αφορά στη γεωγραφική περιοχή δίπλα στη χώρα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι o ιδεαλισμός της μεγάλης Τουρκίας δεν είναι ιδεώδες επεκτατισμού, αλλά υπεράσπισης των καταπιεσμένων και αδικημένων.

Σε ομιλία του στο Ίδρυμα Νεότητας Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι το τουρκικό έθνος βρίσκεται παραμονές μιας νέα εποχής. “Το όνομα αυτής της εποχής είναι ξανά ανάσταση, ξανά ανύψωση. Αυτή η εποχή είναι η εποχή που ο ιδεαλισμός της μεγάλης Τουρκίας θα μπει και πάλι σε εφαρμογή. Ασφαλώς αυτός ο ιδεαλισμός αφορά τη γεωγραφική περιοχή δίπλα μας. Αλλά αυτό δεν αποτελεί ποτέ ιδεώδες επεκτατισμού.

Αυτοί που προσπαθούν να βρουν ψεγάδια στον ιδεαλισμό μας, γνωρίζουμε ότι από την αρχή η προσπάθειά τους είναι να επικρίνουν και να καταδικάσουν, αντί να καταλάβουν.

Δεν δίνουμε σημασία σε αυτούς που η προσπάθειά τους είναι, αντί να φάνε το σταφύλι, να δείρουν τον αμπελουργό. Εμείς υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας μαζί με τους αδελφούς μας, καθώς και ένα παγκόσμιο σύστημα στο οποίο θα ζουν όλοι οι καταπιεσμένοι και αδικημένοι του κόσμου μέσα σε ηρεμία, ειρήνη και ασφάλεια”, ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση